Nikon ontwikkelt de handgreep met afstandsbedieningsfunctie MC-N10 voor de Z-serie van Nikon

Amsterdam, 14 april 2022: Nikon kondigt vol trots de ontwikkeling van de handgreep met afstandsbedieningsfunctie MC-N10 aan voor Nikon systeemcamera's met Z-vatting.

De handgreep met afstandsbedieningsfunctie MC-N10 is een accessoire waarmee je Nikon systeemcamera's met Z-vatting  via een bekabelde aansluiting kunt bedienen. De handgreep kan diverse functies van Nikon systeemcamera's  bedienen, waardoor de efficiĆ«ntie van video-opnamen met een kleine crew toeneemt en de mogelijkheden van video-opnamen worden uitgebreid. Je kunt ook fotograferen met de handgreep.

 

Nikon blijft bijdragen aan de ontwikkeling van de beeldcultuur door de mogelijkheden voor beeldexpressie uit te breiden, zowel voor video's als voor foto's.

Download PDF
Download PDF
Over Nikon Nederland

Over Nikon

Nikon is een toonaangevende leverancier van beeldverwerkingsproducten en -services. De innovatieve optiektechnologie, van consumentencamera's tot professionele camera's en van objectieven tot systeemaccessoires, is het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring. Het merk wordt wereldwijd erkend vanwege het stellen van nieuwe standaarden voor ontwerp en prestaties, waarbij Nikon's revolutionaire systeemcamera's uit de Z-serie en NIKKOR Z-objectieven een nieuwe dimensie van optische kwaliteitskenmerken vertegenwoordigen.

Nikon zet zich in voor een toonaangevende beeldverwerkingscultuur en stelt enkele van de beste creatieve kunstenaars ter wereld in staat hun creatieve mogelijkheden te ontplooien door middel van het vertellen van visuele verhalen. Met de bekroonde apparatuur van Nikon kunnen fotografen en videografen hun creatieve visie op het hoogste niveau realiseren.