NIKON BRENGT NIEUWE FIRMWARE UIT

Nikon brengt nieuwe firmware uit voor de Z 7, Z 6, Z 5 en Z 50 camera’s.

Amsterdam, 18 November 2021: Nikon brengt nieuwe firmware, versie 3.40 voor de Z 7 en Z 6, firmware versie 1.20 voor de Z 5 en firmware versie 2.20 voor de Z 50 uit.

 

Alle firmwareversies verbeteren de algehele AF-prestaties met gezichts- en oogdetectie van de Z 7,  Z 6, Z 5 en Z50 systeemcamera’s, ook wanneer er gefotografeerd wordt met externe Nikon-flitsers in donkere situaties.

 

Firmware versie 3.40 voor de Z 7 en Z 6 zal ook de oogdetectie AF-prestaties aanzienlijk verbeteren wanneer vanaf grotere afstand wordt gefotografeerd en het gezicht van het onderwerp kleiner lijkt binnen het kader. Bovendien optimaliseert firmware versie 3.40 de beweging van de gele scherpstelkaderindicator op het display van de camera om de snelheid waarmee de camera scherpstelt beter bij te houden. Fotografen zullen de scherpstelling nauwkeuriger kunnen volgen en met meer vertrouwen een opname kunnen maken.

 

Download the firmware gratis hier:

Z 7 Firmware Ver. 3.40                     Downloadlink

Z 6 Firmware Ver. 3.40                   Downloadlink

Z 5 Firmware Ver. 1.20                     Downloadlink

Z 50 Firmware Ver. 2.20                  Downloadlink

Download PDF
Download PDF
Over Nikon Nederland

Over Nikon

Nikon is een toonaangevende leverancier van beeldverwerkingsproducten en -services. De innovatieve optiektechnologie, van consumentencamera's tot professionele camera's en van objectieven tot systeemaccessoires, is het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring. Het merk wordt wereldwijd erkend vanwege het stellen van nieuwe standaarden voor ontwerp en prestaties, waarbij Nikon's revolutionaire systeemcamera's uit de Z-serie en NIKKOR Z-objectieven een nieuwe dimensie van optische kwaliteitskenmerken vertegenwoordigen.

Nikon zet zich in voor een toonaangevende beeldverwerkingscultuur en stelt enkele van de beste creatieve kunstenaars ter wereld in staat hun creatieve mogelijkheden te ontplooien door middel van het vertellen van visuele verhalen. Met de bekroonde apparatuur van Nikon kunnen fotografen en videografen hun creatieve visie op het hoogste niveau realiseren.