Nikon kondigt de ontwikkeling van het NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S- superteleobjectief aan

Amsterdam, 28 oktober 2021: Nikon kondigt vol trots de ontwikkeling van het NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S-superteleobjectief aan. Dit objectief heeft een vast brandpunt en ingebouwde 1.4x teleconverter en is geschikt voor full-frame (Nikon FX-formaat) systeemcamera’s uit de Z Series.

* Het uiterlijk van het werkelijke product kan van de foto hierboven verschillen.

 

De NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S, het eerste NIKKOR Z-superteleobjectief met een vast brandpunt, behoort tot de S-Line van de NIKKOR Z-objectieven die streeft naar ultieme optische prestaties. De NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S maakt realistische en uitmuntende beelden door een prachtige bokeh en hoge resolutie.

Het objectief is voorzien van een ingebouwde 1.4x teleconverter en een nieuwe coating die de hoogste anti-reflectieprestaties in de geschiedenis van NIKKOR biedt. Dankzij het uitstekend bedieningsgemak en een ontwerp geoptimaliseerd voor video-opnamen, kan met de NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S de creativiteit van professionele fotografen en filmmakers tot uitdrukking worden gebracht.

Download PDF
Download PDF
Over Nikon Nederland

Over Nikon

Nikon is een toonaangevende leverancier van beeldverwerkingsproducten en -services. De innovatieve optiektechnologie, van consumentencamera's tot professionele camera's en van objectieven tot systeemaccessoires, is het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring. Het merk wordt wereldwijd erkend vanwege het stellen van nieuwe standaarden voor ontwerp en prestaties, waarbij Nikon's revolutionaire systeemcamera's uit de Z-serie en NIKKOR Z-objectieven een nieuwe dimensie van optische kwaliteitskenmerken vertegenwoordigen.

Nikon zet zich in voor een toonaangevende beeldverwerkingscultuur en stelt enkele van de beste creatieve kunstenaars ter wereld in staat hun creatieve mogelijkheden te ontplooien door middel van het vertellen van visuele verhalen. Met de bekroonde apparatuur van Nikon kunnen fotografen en videografen hun creatieve visie op het hoogste niveau realiseren.