De 5 meest fotogenieke plekken van ‘s-Hertogenbosch

De Sint Jan meest fotogenieke plek in Brabant

08 SEPTEMBER 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
De nazomer is een uitgelezen moment om de vele prachtige steden in Nederland te bezoeken. ‘s-Hertogenbosch is zo’n mooie bestemming. De hoofdstad van Brabant staat bekend om het oude centrum, de Sint Jan Kathedraal en natuurlijk Bossche bollen. Waar vakantie gevierd wordt, worden veel foto’s gemaakt. Maar wat zijn de mooiste plekken en onderwerpen om te fotograferen in ‘s-Hertogenbosch en hoe maak je dan de mooiste foto’s?

Uit de bezoeken aan ‘Nikon Spots’, het sociale platform van Nikon waar fotografen hun meest fotogenieke plekken kunnen delen, blijkt dat de top 5 spots in ’s-Hertogenbosch er als volgt uit ziet:


Over Nikon Spots
Alle Nikon fotografen, zowel hobby fotografen als Nikon Professionals, kunnen hun favoriete Nikon Spots in Nederland delen via http://nikonspots.com/. Alle foto’s binnen Nikon Spots zijn voorzien van niet alleen de EXIF data (camera instellingen) maar ook geo-tags (voor weergave op de google-map) maar belangrijker nog…. elke foto is voorzien van één of meerdere handige fotografietips. Met behulp van deze tip(s) kan iedereen op die betreffende locatie het beste uit de camera en foto halen. Met behulp van de kennis en kunde van deelnemende Nikon fotografen wordt jouw fotografie naar een hoger niveau getild.

Met de handige app (IoS en Android) maar ook met de handige Layar app heb je je eigen fotografiecoach en algemene fotografie-inspiratie dus altijd binnen handbereik.

Niet alleen voor consumenten is Nikon Spots handig, maar ook voor deelnemende fotografen (amateur en Professional) is het een leuke tool om hun eigen profielpagina te laden en te communiceren en om zijn/haar visitekaartje af te geven bij het brede publiek.

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Nikon Nederland

Nikon Nederland, Branch Office van Nikon France SAS, is operationeel sinds 1 augustus 2006 en gevestigd in Amsterdam.