Nikon Live op Photokina 2014

Nikon inspireert tijdens Photokina 2014

15 AUGUSTUS 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Nikon zal dit jaar tijdens de Photokina laten zien dat het fotografen uitdaagt om foto’s te maken die inspireren. Verwacht dus niet alleen de mogelijkheid om de laatste Nikon producten te bekijken, maar ook presentatie´s van enkele van ´s werelds beste fotografen en filmmakers. Nikon is te vinden in hal 2.2.

Nikon fotografen die een presentatie zullen geven zijn onder andere avontuur-, reis- en sportspecialist, Lucas Gilman; actiefotograaf en cineast, Corey Rich; Ray Demski, die de beste atleten ter wereld fotografeert; en mode en beeldende kunst specialist, Miss Aniela. Het team van sprekers zal bezoekers inspireren, verbazen en veel leren wanneer ze hun ervaringen delen over het fotograferen met Nikon’s beste producten zoals de Nikon D4S en de Nikon D810.

Midden in Nikon’s stand zal een gigantisch scherm staan waar bezoekers creatieve en inspirerende fotografie kunnen bewonderen . Entertainment en educatie staan dus voorop voor Nikon tijdens de Photokina.

Bezoekers aan de Nikon stand krijgen een voorproefje van de toekomst van fotografie en zullen bevlogen de stand verlaten. De Photokina is voor het publiek geopend van 10:00uur tot 18:00uur van 16 tot 23 september 2014.

Het volledige schema van Nikon sprekers is beschikbaar via www.nikonlife.eu.

Neem deel aan het gesprek op twitter via #nikonphotokina

Citaten
"Onze producten zijn toonaangevend en we zijn verheugd om de laatste toevoegingen aan ons assortiment te tonen tijden de Photokina 2014. Bovendien presenteren we een aantal van de meest inspirerende en spannendste sprekers in de wereld van film en fotografie" Takami Tsuchida, President Nikon Europe
Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Nikon Nederland

Nikon Nederland, Branch Office van Nikon GmbH, is operationeel sinds 1 augustus 2006 en gevestigd in Amsterdam.