Meten is weten met Nikon COOLSHOT 20 laserafstandmeter

Handig en krachtig hulpmiddel voor het verbeteren van je handicap

07 AUGUSTUS 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
De Nikon COOLSHOT 20 laserafstandmeter meet snel en nauwkeurig de afstand tot de hole. Golfers van ieder niveau kunnen zo hun handicap verbeteren. Bovendien helpt een laseraftandmeter golfers niet alleen beter spelen maar ook een stuk sneller.

Stand “Prioriteit eerste doel”
De Nikon COOLSHOT 20 is Nikon's lichtste en meest compacte laserafstandsmeter. Met één druk op de knop is precies te zien hoe ver het is naar de geselecteerde doelen op de fairway en naar de hole. En wat als er op de achtergrond bomen staan? In dat geval gebruikt u de stand Prioriteit eerste doel. Hierbij wordt de afstand tot het dichtstbijzijnde object gemeten zodat het zeker is dat u niet de bosrand in beeld heeft.

Meetbereik
Door de vergroting van 6x en de grote nauwkeurigheid tot max. 500 meter, met tussenstappen van 1 meter, biedt de COOLSHOT 20 een groot meetbereik. Bij de continue meting van 8 seconden vormen lichte bewegingen van de hand geen probleem.

Sinds de NGF het gebruik van rangefinders toestaat tijdens officiële wedstrijden, denkt menig amateurgolfer na over de aanschaf van een goede en betaalbare afstandsmeter. Reden voor Nikon om de golfmarkt te betreden met een nieuw kwaliteitsproduct.

De Nikon COOLSHOT 20 is verkrijgbaar via geselecteerde golfwinkels zoals Jumbo Golfwereld in de kleuren wit en blauw voor een verkoopadviesprijs van € 209, -.

Belangrijkste kenmerken:

- Compact, lichtgewicht en ergonomisch

- Accuraat meten van 5 tot 500 meter

- Met 1 druk op de knop levert de Coolshot een scanfunctie van 8 seconden

- stand “Prioriteit eerste doel”

- Waterproof body (tot aan 1 meter voor max. 10 minuten)

- Bestendig tegen temperaturen tussen –10°C tot +50°C

Afbeeldingen
Video's
Download PDF
Download PDF
Over Nikon Nederland

Nikon Nederland, Branch Office van Nikon France SAS, is operationeel sinds 1 augustus 2006 en gevestigd in Amsterdam.