In alle weersomstandigheden, bij iedere gelegenheid

Nikon's nieuwe laserafstandsmeter PROSTAFF 3i kan elke uitdaging aan

16 JULI 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Voor iedereen die nauwkeurig en snel een afstand moet kunnen meten, introduceert Nikon de PROSTAFF 3i. Het feit dat de afstand met één druk op de knop kan worden gemeten, biedt een enorme voorsprong. Nikon’s PROSTAFF 3i is de ideale metgezel voor op de golfbaan, tijdens het zeilen, in de natuur of voor architecten.

De nieuwe laserafstandsmeter combineert ultramoderne technologie met een compacte, lichte body die tegen een stootje kan. De eenvoudig te bedienen PROSTAFF 3i maakt het mogelijk om zowel de werkelijke afstand als de horizontale afstand te bepalen. En dat in stappen van 0,1 m – dat is de kleinste stappenweergave op de markt. Daarmee zet Nikon de toon waar het gaat om snelheid en precisie.

Het schakelsysteem voor doelprioriteit geeft de afstand tot het dichtstbijzijnde onderwerp aan – ook als er overlap met de achtergrond is – of de afstand tot het meest verafgelegen onderwerp. Dat is handig in bosrijke gebieden. Door de POWER-knop ca. 8 seconden ingedrukt te houden, kan de afstand tot bewegende onderwerpen nauwkeurig gemeten worden.

De zeer compacte en ergonomische body biedt een goede grip, maar zorgt nauwelijks voor extra gewicht. De PROSTAFF 3i is getest volgens internationale beschermingsnormen en heeft een regenbestendigheid die gelijkwaardig is aan IPX4.

De Nikon PROSTAFF 3i is naar verwachting vanaf september verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van €272,- incl. BTW.

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Nikon Nederland

Nikon Nederland, Branch Office van Nikon France SAS, is operationeel sinds 1 augustus 2006 en gevestigd in Amsterdam.