Geef je leven kleur met Nikon’s zoomverrekijker ACULON T11

Twee nieuwe kleuren, glanzend blauw en sportief wit, worden toegevoegd aan de line-up

15 JULI 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Over het succes van de ACULON T11 valt niet te twisten, maar smaken verschillen waar het om de kleur gaat. De krachtige ACULON T11 is compact en stijlvol en nu ook verkrijgbaar in glanzend blauw of sportief wit.

Al vanaf de introductie in 2012 wordt Nikon's compacte verrekijker met zoomfunctie alom geprezen om zijn uitstekende optische prestaties en kristalheldere beeld. Alle lenzen en prisma's zijn namelijk voorzien van een meerlaagscoating. Een andere reden voor de populariteit van de ACULON T11 is het feit dat hij is uitgerust met een unieke zoomregelaar waarmee men moeiteloos en vloeiend in- en uitzoomt (8-24x). Nikon's compacte ACULON T11 beschikt zelfs over het grootste zoombereik en de hoogste vergrotingsfactor in zijn klasse. Dankzij de draai- en schuifbare rubberen oogschelpen is het instellen van de juiste oogafstand kinderspel.

Door zijn grote gebruiksvriendelijkheid en lichte gewicht is de ACULON T11 uitgegroeid tot de favoriete verrekijker voor tal van vrijetijdsactiviteiten, variërend van kijksporten en evenementen in de openlucht tot vakantiereizen.

De ACULON T11 is nu verkrijgbaar in vijf bodykleuren: zwart, zilver, rood, glanzend blauw en sportief wit voor een winkeladviesprijs van € 193,- incl. BTW.

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Nikon Nederland

Nikon Nederland, Branch Office van Nikon France SAS, is operationeel sinds 1 augustus 2006 en gevestigd in Amsterdam.