Fotograferen, spelen en delen met de COOLPIX S810c

10 APRIL 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Nikon introduceert vandaag de nieuwe COOLPIX S810c met het AndroidTM1 besturingssysteem (versie 4.2.2 Jelly Bean). Met een verbeterde beeldkwaliteit en meer functies ten opzichte van de succesvolle voorganger de COOLPIX S800c, biedt deze camera interessante fotofuncties en verbinding met internet, zodat gebruikers toegang hebben tot hun favoriete sociale media en apps van Google PlayTM.

De camera beschikt over een NIKKOR-objectief met 12x zoom dat kan worden verdubbeld tot 24x met Dynamic Fine Zoom2 voor nog meer detail. De gevoelige 16-megapixel BSI CMOS-sensor legt prachtige foto's en Full HD-films vast, zelfs bij weinig licht. Met de ingebouwde Wi-Fi kunnen gebruikers het resultaat direct delen via sociale media.

Met een lcd-touchscreen van 9,4 cm, is de camerabediening makkelijker dan ooit. Op het gevoelige hoge resolutie scherm met 1.229.000 beeldpunten is het simpel en leuk om door foto's te bladeren, sociale media te bezoeken of games te spelen. Dankzij de langere gebruiksduur van de accu kunnen gebruikers langer fotograferen en is de camera zelfs te gebruiken wanneer deze wordt opgeladen via de micro-USB-poort.

De COOLPIX S810c geeft via het Android-besturingssysteem direct toegang tot Google+TM, waar gebruikers rechtstreeks vanaf de camera in contact kunnen komen met vrienden en familie. Beelden zijn niet alleen te delen met anderen, maar er ook kan gratis gebruik worden gemaakt van 20 GB opslagruimte op Nikon Image Space. Met de bewerkingsservice Google+ PhotosTM zijn beelden te retoucheren en foto's te verbeteren met leuke filters.

Leuk en functioneel
De COOLPIX S810c zorgt voor scherpe beelden omdat de hybride VR (vibratiereductie) cameratrilling corrigeert. AF met doelopsporing identificeert het onderwerp automatisch en stelt erop scherp, zelfs bij snelle bewegingen.

Voor nog meer plezier zijn makkelijk apps voor retouchering, zoals Snapseed, te downloaden of kan eenvoudig een van de elf verschillende ingebouwde speciale effecten toegepast worden.

De hoofdtelefoonuitgang van de camera zit op een makkelijk toegankelijke plaats, waardoor de S810c beschikt over uitstekende geluidskwaliteit voor alle games, apps en muziek.


Prijs en Beschikbaarheid

De COOLPIX S810c is in het zwart en wit verkrijgbaar inclusief 16 GB microSD kaart voor een adviesprijs van €339,- vanaf 24 april 2014.

Andere belangrijke functies

Full HD-films: neem video’s op met 1080p en 30 bps, met optische zoom en stereogeluid. Film zelfs in slow motion met 240 bps.

EXPEED C2-processor: Deze supersnelle beeldverwerking legt onder alle lichtomstandigheden heldere beelden vast.

Eenvoudig panorama 360°/180°: beweeg de camera verticaal of horizontaal om landschappen en prachtige uitzichten in een panoramafoto vast te leggen.

Continu-opnamen: leg snelle actiemomenten vast met continu-opnamen van 8,1 bps.

Ingebouwde Wi-Fi: via het Android-besturingssysteem kunt u gemakkelijk verbinding maken met beschikbare Wi-Fi netwerken.

Altijd verbonden: installeer de app ‘Connect to COOLPIX S810c’ op uw smartapparaat om beelden makkelijk over te zetten als er geen Wi-Fi beschikbaar is.

4 GB intern geheugen: 4 GB intern geheugen, uit te breiden met optionele Micro SD-kaarten.
Timeline view: geef alle foto's met bijgevoegd commentaar weer op het scherm als een chronologische tijdlijn, net als een blog of bij sociale media.

Gebruik de camera terwijl deze oplaadt: U kunt de camera blijven gebruiken wanneer deze wordt opgeladen via de micro-USB-poort. 

Citaten
"De COOLPIX S810c is nog gebruiksvriendelijker, met een grotere optische zoom en een breder aanraakscherm dan zijn voorganger. De camera produceert bijzonder goede foto's en films die u kunt uploaden naar Facebook, Twitter en Google+. De camera is opgebouwd rondom Android-versie 4.2.2 Jelly Bean die niet alleen sneller en vloeiender is dan eerdere versies, maar ook meer opties voor persoonlijke instellingen biedt. U kunt bijvoorbeeld mappen aanmaken om apps te organiseren of stemherkenning gebruiken om opmerkingen toe te voegen aan uw foto's. Deze camera zal binnen de kortste keren uw persoonlijke 'entertainmentcenter' worden, een waanzinnig smartapparaat, met uitstekende beeldkwaliteit." Matthieu van Vliet, Country Manager Nikon Nederland
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Nikon Nederland

Nikon Nederland, Branch Office van Nikon France SAS, is operationeel sinds 1 augustus 2006 en gevestigd in Amsterdam.