De Nikon COOLPIX S32: perfect voor het hele gezin

07 FEBRUARI 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Makkelijk te bedienen en leuk om te gebruiken. De COOLPIX S32 met 13 megapixels kan door ieder lid van het gezin worden gebruikt. Dankzij het aangename ontwerp kan de camera eenvoudig worden vastgehouden, door kleine én grote handen. De camera is duurzaam, schokbestendig tot 1,5 meter, stofdicht en waterdicht tot 10 meter en past daardoor perfect bij actieve gezinnen.

Ontdek leuke functies via de heldere en kleurige menu's, die gemakkelijk te begrijpen zijn. Speciale knoppen maken fotograferen en filmen een kwestie van één druk op de knop. Iedereen kan foto's een persoonlijk tintje geven met behulp van leuke filtereffecten.

Matthieu van Vliet, Country Manager van Nikon Nederland: “Met de COOLPIX S32 is het makkelijker dan ooit om familiemomenten vast te leggen die u voor altijd wilt koesteren. Omdat er voor elke functie een afzonderlijke bedieningsknop is, kunt u altijd makkelijk belangrijke momenten op foto of video vastleggen. Met leuke speciale filters, gecombineerd met een objectief met 3x optische zoom en een heldere lcd-monitor van 6,7 cm/2,7 inch met 230.000 beeldpunten, is het maken en bekijken van prachtige foto's zeer intuïtief, waardoor er meer tijd overblijft voor plezier met het hele gezin.”

De COOLPIX S32 is verkrijgbaar in blauw, geel en roze voor een adviesprijs van € 109,-. De verkoopstart is naar verwachting 27 februari.

*Dynamic Fine Zoom kan 2x verder inzoomen dan het grootst mogelijke optische telebereik, terwijl de beeldresolutie maximaal blijft

Citaten
"Met de COOLPIX S32 is het makkelijker dan ooit om familiemomenten vast te leggen die u voor altijd wilt koesteren. Omdat er voor elke functie een afzonderlijke bedieningsknop is, kunt u altijd makkelijk belangrijke momenten op foto of video vastleggen. Met leuke speciale filters, gecombineerd met een objectief met 3x optische zoom en een heldere lcd-monitor van 6,7 cm/2,7 inch met 230.000 beeldpunten, is het maken en bekijken van prachtige foto's zeer intuïtief, waardoor er meer tijd overblijft voor plezier met het hele gezin." Matthieu van Vliet, Country Manager van Nikon Nederland
Afbeeldingen
Over Nikon Nederland

Nikon Nederland, Branch Office van Nikon France SAS, is operationeel sinds 1 augustus 2006 en gevestigd in Amsterdam.