De COOLPIX L27: voor herinneringen die je bijblijven

29 JANUARI 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
Vandaag onthult Nikon Europe een nieuwe camera uit de L-serie, de L27. Fotograferen en filmen wordt kinderspel.

De COOLPIX L27 - voor herinneringen die je bijblijven
De 16-megapixel L27 is niet alleen leuk om te zien, hij kan ook tegen een stootje en is eenvoudig in het gebruik. Daarnaast beschikt deze camera over intelligente instelfuncties, zodat je altijd het maximale uit je foto's en films haalt. De eenvoudige bediening en de intelligente automatische functies zorgen voor stabiele beelden en portretfoto's waarop mensen lachend in de camera kijken.

Het NIKKOR-groothoekobjectief met 5x optische zoom (26–130mm) staat garant voor een uitstekende precisie en een haarscherpe resolutie, of je nu een groepsfoto of een close-up maakt. Speciale momenten laten zich met een druk op de knop voor het nageslacht bewaren in de vorm van kraakheldere opnamen in HD-video (720p). Op de 6,7-cm (2,7-inch) lcd-monitor van hoge kwaliteit worden je foto's en films haarscherp weergegeven.

De Eenvoudige autostand zorgt ervoor dat alle camera-instellingen worden aangepast aan de heersende lichtomstandigheden. Op die manier weet je zeker dat je beelden staan als een huis. De ingebouwde functie voor reductie van bewegingsonscherpte vermindert het effect van cameratrillingen en het slimme portretsysteem omvat functies zoals Glimlachtimer en Huid verzachten, zodat je onderwerpen er altijd piekfijn uitzien. De L27 wordt van stroom voorzien door overal verkrijgbare AA-batterijen en is daarmee de perfecte keus voor reislustige fotografen.

De COOLPIX L27 is vanaf 21 februari verkrijgbaar in vijf kleuren*: paars met line art, zwart, rood, zilver en wit. De adviesprijs bedraagt €79,-.
*De kleurkeuze kan per land verschillen. In Nederland is de L27 verkrijgbaar in paars met line art, zwart, en zilver.

Citaten
"Als je op zoek bent naar een ongecompliceerde en zeer gebruiksvriendelijke camera, is de COOLPIX L27 een uitstekende keus. De camera beschikt over intelligente automatische functies die de fotograaf veel werk uit handen nemen. Op die manier kun jij je concentreren op de zaken waar het echt om draait in dit leven." Matthieu van Vliet, Country Manager Nikon Nederland
Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Nikon Nederland

Nikon Nederland, Branch Office van Nikon GmbH, is operationeel sinds 1 augustus 2006 en gevestigd in Amsterdam.

berichten