I AM YOUR SUMMER DEAL

Nikon start CASHBACK-actie voor Nikon 1 camera’s

01 JUNI 2012, AMSTERDAM, JUNI 2012
Samenvatting
Zo vlak voor de start van de zomer verrast Nikon fotograferend Nederland met een zeer aantrekkelijke CASHBACK-actie: Wie van 1 juni t/m 31 augustus 2012 een Nikon 1 systeemcamera koopt, krijgt €50,- retour op zijn rekening. Op www.nikon.nl/cashback vind je alle informatie die nodig is om in aanmerking te komen voor deze zomerdeal. De actie is van toepassing op alle originele Nikon 1 J1 en V1 kits.

r is een speciaal postbus adres in het leven geroepen:

Nikon1 Summerdeal, Postbus 105, 3400 AC IJsselstein

Kopers van de Nikon 1 hoeven alleen het ingevulde aanmeldformulier, de originele barcodes (geknipt uit de doos), een kopie van de aankoopbon én een bewijs van registratie van het product op de Nikon.nl website op te sturen aan dit postadres. Binnen uiterlijk 6-8 weken wordt het bedrag van €50,- bijgeschreven op zijn rekening.

Voor vragen en opmerkingen aangaande deze actie kunnen consumenten contact opnemen via een speciale helpdesk: helpdesk@nikonactie.com (of per post via bovenstaand postbusnummer).

Met de zomer in aantocht, met vakanties en natuurlijk belangrijke sportevenementen komt deze Nikon actie precies op tijd. Met de Nikon 1 binnen handbereik is elke foto raak. De vakantie vastleggen in film en video was nog nooit zo makkelijk. En wat te denken van het vastleggen van die uitzinnige oranjevreugde als we al die wedstrijden winnen….Met de Nikon 1 en deze €50,- cashback is iedereen per definitie al winnaar.

De Nikon 1 is dit jaar ook al een echte winnaar. Al maanden lang is de J1 Nederlands best verkochte systeemcamera. Tevens ontving Nikon 1 de "red dot award: product design 2012". Het Nikon 1-camerasysteem werd geselecteerd voor de “best of the best”-award in de categorie Entertainmenttechnologie en Camera's.

De Nikon 1 cashback actie zal breed gecommuniceerd worden, zoals op TV, in-store, online en social media.
Afbeeldingen
Documenten
Contactpersonen
Over Nikon Nederland

Nikon Nederland, Branch Office van Nikon France SAS, is operationeel sinds 1 augustus 2006 en gevestigd in Amsterdam.