Nikon Spots nu ook verkrijgbaar in App Store en Android Market

02 AUGUSTUS 2011, AMSTERDAM
Samenvatting
Enkele maanden geleden lanceerde Nikon Nederland Nikon Spots. Op moment van de introductie was Nikon spots voor mobiele gebruikers enkel via de browser van hun telefoon te raadplegen, nu is Nikon Spots ook als officiële app te downloaden via de App Store (iPhone gebruikers) en Android Market (Andriod gebruikers).

Nikon Spots is een (mobiele) applicatie waarmee professionele fotografen die met Nikon-apparatuur werken hun foto's van fotogenieke trekpleisters in Nederland met consumenten delen. Daarbij geven ze handige tips over standpunt, compositie en andere zaken die gebruikers helpen het maximale uit hun camera te halen. En dit blijkt goed te werken, want inmiddels zijn er al heel wat nieuwe spots en steden bijgekomen. Zelfs ´s werelds grootste augmented reality platform, Layar, heeft een blog geplaatst over de nieuwe Nikon app.

In de komende weken, maanden en jaren zal het aanbod van spots alleen maar toenemen en wordt gebruik van de applicatie op steeds meer locaties mogelijk. Ook zal de app continu worden aangepast en verbeterd.

Voor meer informatie betreffende Nikon Spots, zie het online persbericht van de officiële aankondiging en de website www.nikonspots.com.
Afbeeldingen
Video's
Contactpersonen
Over Nikon Nederland

Nikon Nederland, Branch Office van Nikon France SAS, is operationeel sinds 1 augustus 2006 en gevestigd in Amsterdam.