NIEUWE ACULON T02-VERREKIJKER: REIS IN STIJL EN ONTDEK MEER

Amsterdam, 4 maart 2020: Nikon introduceert vandaag de ACULTON T02; een lichtgewicht en compacte verrekijker die reizigers, concertbezoekers en sportliefhebbers een geheel nieuwe wereld van details laat zien.

 

Met een gewicht van slechts 195 g is deze verrekijker bijna net zo klein als een smartphone. Hij kan dus heel gemakkelijk worden meegenomen op een avondje uit of een mooie reis. Hiermee is het alsof u een muziekfestival, sportwedstrijd of cultureel evenement meemaakt vanaf de eerste rij.

 

De vertrouwde lenselementen met meerlaagscoating van Nikon bieden een heldere, duidelijke weergave. Scherpstellen is heel eenvoudig dankzij de gemakkelijk bereikbare scherpstelring. Draai- en schuifbare oogschelpen maken het gemakkelijk om de ideale oogafstand te vinden om comfortabel door de verrekijker te kijken – zowel met als zonder bril.

 

De ACULON T02 is beschikbaar in vier moderne, stijlvolle kleuren: rood, blauw, wit (8x21) en zwart (10x21). Of u nu op reis bent, een sportwedstrijd bekijkt of een show bezoekt, de ACULON T02 verrekijker is licht van gewicht en zet een gedetailleerd plaatje neer.

 

 

 

Belangrijkste kenmerken

 

·        Compact en lichtgewicht, dus gemakkelijk mee te nemen – slechts 195 g.

·        Lenselementen met meerlaagscoating voor een helder beeld.

·        Soepele bediening door grotere scherpstelring.

·        Draai- en schuifbare rubberen oogschelpen maken het gemakkelijk om de juiste oogafstand in te stellen.

·        Slank en stijlvol ontwerp met één scharnier.

·        Verkrijgbaar in vier kleuren: 8x21 in rood, blauw en wit / 10x21 in zwart.

Prijzen

De ACULON T02 8x21 is beschikbaar in de kleuren: rood, blauw en wit voor een adviesprijs van €67,99.

De ACULON T02 10x21 is beschikbaar in zwart voor een adviesprijs van €79,99.

 

 

 

Download PDF
Download PDF
Over Nikon Nederland

Over Nikon

Nikon is een toonaangevende leverancier van beeldverwerkingsproducten en -services. De innovatieve optiektechnologie, van consumentencamera's tot professionele camera's en van objectieven tot systeemaccessoires, is het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring. Het merk wordt wereldwijd erkend vanwege het stellen van nieuwe standaarden voor ontwerp en prestaties, waarbij Nikon's revolutionaire systeemcamera's uit de Z-serie en NIKKOR Z-objectieven een nieuwe dimensie van optische kwaliteitskenmerken vertegenwoordigen.

Nikon zet zich in voor een toonaangevende beeldverwerkingscultuur en stelt enkele van de beste creatieve kunstenaars ter wereld in staat hun creatieve mogelijkheden te ontplooien door middel van het vertellen van visuele verhalen. Met de bekroonde apparatuur van Nikon kunnen fotografen en videografen hun creatieve visie op het hoogste niveau realiseren.