Matthieu van Vliet nu ook Algemeen Directeur Nikon Frankrijk

Amsterdam, 13 februari 2019 - Matthieu Van Vliet neemt de algemene directie over van Nikon SAS (Frankrijk, Nederland, België). Matthieu van Vliet begon zijn carrière in de voedingsindustrie voor multinationals als Mars en Sara Lee. Vervolgens raakte hij geïnteresseerd in de markt voor consumentenelektronica. Inmiddels is hij 7 jaar werkzaam voor Nikon, waar hij Managing Director voor Nederland is. Na uitstekende resultaten in Nederland te hebben behaald, combineert hij nu beide functies.

"Ik kijk uit naar een nieuwe uitdaging met het Franse Nikon team. Het is een grote verantwoordelijkheid om het merk Nikon in zijn leidende positie in Frankrijk te versterken, vooral met de recente lancering van de Z-serie. Ik wil ook graag de klanten en de Nikon-gemeenschap in Frankrijk snel leren kennen," zegt Van Vliet.

 

Verder is Toru Iwaoka benoemd tot president van Nikon SAS (Frankrijk, Nederland, België). Hij combineert deze functie met die van president van Nikon BV. Toru Iwaoka kwam in 1985 bij Nikon werken en is sinds juli 2017 president van Nikon BV. Daarvoor was hij 3 jaar president van Nikon Inc. in de Verenigde Staten.

 

Download PDF
Download PDF
Over Nikon Nederland

Nikon Nederland, Branch Office van Nikon Europe, is operationeel sinds 1 augustus 2006 en gevestigd in Amsterdam.