Nikon Z-series Demo Tour

Amsterdam, 5 november 2018 – Consumenten maken kennis met de nieuwe Nikon Z-series Mirrorless Camera’s tijdens de evenementen van de Nikon Z-series Demo Tour.

Nikon introduceert: de Nikon Z-series.

Schitterende contrasten, levendige kleuren en prachtige details. Leg alles vast met de nieuwe full-frame mirrorless camera’s, de nieuwe standaard voor een camera die zo compact is. Verleg grenzen als het gaat om beeldkwaliteit en objectiefmogelijkheden dankzij de revolutionaire nieuwe vatting. Een nieuwe standaard voor optische prestaties.

Zelf kennismaken met de Nikon Z-series.

Het programma van de Z-tour bestaat uit een korte presentatie van onze Nikon specialisten waarna een bekende fotograaf zijn/haar ervaringen met de nieuwe Z-series camera’s zal delen. Afsluitend is er een Touch & Try waar er de mogelijkheid is om de Z7 en Z6 zelf uit te proberen.

 

Het Ochtendprogramma:

·         09:00    Ontvangst in de winkel

·         09:15    Technische mogelijkheden Z-series – Nikon School

·         10:15    Workshop van bekende fotograaf

·         11:15    Touch&Try: probeer de Z6 & Z7 zelf uit

·         12:00    Einde programma

Let op: tijden kunnen per winkel afwijken

Het Middagprogramma:

·         13:00    Ontvangst in de winkel

·         13:15    Technische mogelijkheden Z-series – Nikon School

·         14:15    Workshop van bekende fotograaf

·         15:15    Touch&Try: probeer de Z6 & Z7 zelf uit!

·         16:00    Einde programma

Let op: tijden kunnen per winkel afwijken

Deze fotografen vertellen je graag over hun ervaring met de Z6 en Z7:

Isabelle Hattink

Isabelle Hattink mag zich de beste bruidsfotografe ter wereld noemen (Fearless Photographer of the year). Vol enthousiasme maakt ze bijzondere bruidsreportages voor haar klanten. Isabelle won niet alleen vanwege haar kwaliteit foto’s, maar juist vanwege haar gedurfde foto’s. Ook geeft Isabelle workshops en mentor sessies over bruidsfotografie. Over haar fotografie zegt Isabelle: “Juist die kleine dingen zijn de dierbare momenten die je nooit vergeet”.

Chris König

Chris König trekt als professioneel reisfotograaf de hele wereld over met een focus op avontuur. Ook is Chris actief in de bruidsfotografie en Lifestyle & Portretfotografie en heeft hij meerdere succesvolle workshops in IJsland georganiseerd. Het grootste deel van zijn tijd brengt Chris door in het buitenland, waar hij stukje bij beetje de wereld beter leert kennen. “Het vastleggen van de échte momentjes en dat met elkaar kunnen delen, is voor mij ontzettend waardevol”.

Bas Losekoot

Bas Losekoot is al jaren actief als portret- en documentair fotograaf, waarbij hij zijn liefde voor cinema-en studiowerk combineert met straatfotografie. Dit probeert hij door middel van natuurlijk en kunstmatig licht vast te leggen, waardoor dit een dramatische effect in de foto’s laat zien. Zeven jaar geleden is Bas begonnen met het “Urban Millennium Project”, waarin hij de gevolgen van toenemende urbanisatie en bevolkingsdichtheid op het menselijk gedrag vastleg. “Als fotograaf geniet ik erg van de samenkomst van mensen en de diversiteit die daarbij komt kijken”.

Daan Oude Elferink

Daan Oude Elferink legt met zijn urbex fotografie de schoonheid van oude, verlaten gebouwen vast. Waar de meeste mensen het een puinhoop zullen vinden, kijkt Daan hier met een andere blik op, op zoek naar de adembenemende schoonheid van verval. “Met mijn werk neem ik je graag mee naar de wereld achter de bordjes ‘verboden toegang’ en achter dichtgetimmerde ramen en deuren. De prachtige wereld van verboden, verlaten en vervallen zoals ik die zie”.

Bas Uijlings

Bas Uijlings is sinds 2002 full time fotograaf en sinds 2009 doet hij wat hij het liefste doet: bruidsfotografie. Een van de mooiste momenten uit iemands leven, is de trouwdag. Samen met zijn team reist Bas over de hele wereld voor de meest exclusieve bruiloften. Hij is onder andere benoemd tot Best of the Best photographers 2018, en zit in de top 3 beste bruidsfotografen te wereld. “Mijn werk is het vastleggen van dat ene speciale moment, waarbij emotie loskomt. Of dat nu in de woestijn, op besneeuwde bergen of zelfs onder water is”.

Wil je graag kennismaken met de Nikon Z-series camera’s? Een volledig overzicht met alle evenementen vindt je hier: https://www.nikonschool.nl/specials/nikon-z-series-dealer-tour/#boeknu  

Perscontact, ook voor testexemplaren:

Grayling, Phylicia Baars

T +31 (0)20 575 40 09

Pressroom: nikon.grayling.nl

 

 

Download PDF
Download PDF
Over Nikon Nederland

Over Nikon

Nikon is een toonaangevende leverancier van beeldverwerkingsproducten en -services. De innovatieve optiektechnologie, van consumentencamera's tot professionele camera's en van objectieven tot systeemaccessoires, is het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring. Het merk wordt wereldwijd erkend vanwege het stellen van nieuwe standaarden voor ontwerp en prestaties, waarbij Nikon's revolutionaire systeemcamera's uit de Z-serie en NIKKOR Z-objectieven een nieuwe dimensie van optische kwaliteitskenmerken vertegenwoordigen.

Nikon zet zich in voor een toonaangevende beeldverwerkingscultuur en stelt enkele van de beste creatieve kunstenaars ter wereld in staat hun creatieve mogelijkheden te ontplooien door middel van het vertellen van visuele verhalen. Met de bekroonde apparatuur van Nikon kunnen fotografen en videografen hun creatieve visie op het hoogste niveau realiseren.