VOOR DE SPECIALE ÉN GEWONE DAGEN. BLINK UIT MET DE NIEUWE Nikon D-SLR D3500

Amsterdam, 30 augustus 2018: Nikon introduceert de nieuwe D3500, een compacte D-SLR op instapniveau met 24,2 MP die een model van topkwaliteit combineert met voortreffelijke prestaties. Gebruikers kunnen op speciale én gewone dagen foto's en video’s maken die met gemak opnamen van uw telefoon overtreft.

De opvallende D3500 legt beelden met rijke details vast bij elk soort licht. De grote sensor en het grote lichtgevoeligheidsbereik produceren gedetailleerde foto's en Full HD-video’s die met een telefoon niet kan worden bereikt. De beeldreproductiekracht van NIKKOR-objectieven staat garant voor kristalheldere resultaten. Dankzij de robuuste objectiefvatting van de camera kunt u gemakkelijk verschillende NIKKOR-objectieven verwisselen en verkennen: u kunt zelfs zwaardere teleobjectieven gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over slijtage.

Het nieuwe ergonomische ontwerp heeft een diepe grip en knoppen die ruim naast elkaar zijn geplaatst. De camera voelt direct comfortabel in de hand en de achterzijde van de camera biedt voldoende ruimte om de duim te laten rusten. Met de populaire Hulpstand van Nikon is fotograferen kinderspel, omdat de gebruiker te zien krijgt hoe instellingen kunnen worden aangepast om foto's en video’s de gewenste stijl mee te geven. Dankzij de lange gebruiksduur van de accu kunnen gebruikers van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat blijven fotograferen.

Matthieu van Vliet, country manager bij Nikon Benelux, vertelt: “De D3500 biedt de perfecte toegang tot de wereld van fotografie. Het handzame ontwerp en de handige opnamestanden maken het gemakkelijk om foto's en video’s te maken waar u trots op kunt zijn. Daarbij kunt u een uitgebreid assortiment aan NIKKOR-objectieven op de robuuste, betrouwbare objectiefvatting bevestigen. U kunt altijd nieuwe manieren voor het opnemen van fantastische beelden blijven verkennen en met SnapBridge kunt u uw favoriete foto's gemakkelijk vanaf elke locatie delen.”

 

Overzicht van belangrijke kenmerken

D-SLR-beeldkwaliteit. De grote DX-formaat sensor van 24,2 MP en het grote ISO-bereik van 100-25.600 staan garant voor detailrijke foto's en Full HD-video’s. Zelfs wanneer u opnamen maakt bij weinig licht.

 

Altijd uw beste opname. De haarscherpe autofocus houdt onderwerpen perfect scherp. Door de hoge snelheid bij continuopnamen van 5 bps kunnen gebruikers voor elke seconde vijf prachtige beelden vastleggen.

 

Ontworpen om van te genieten. De sterke metalen objectiefvatting betekent dat gebruikers keer op keer een ander objectief kunnen gebruiken, van telezoom objectieven tot groothoek objectieven met vaste brandpuntsafstand.

 

Gebouwd om vast te houden. Door de diepe grip voelt deze camera direct comfortabel in de hand. Doordat knoppen ruim naast elkaar zijn geplaatst, zijn ze gemakkelijk te bedienen en door de lange gebruiksduur van de accu kunnen gebruikers blijven fotograferen.

 

Te mooi om niet te delen. De app SnapBridge voor iOS en Android maakt een altijd beschikbare verbinding tussen deze camera en een smartphone of tablet mogelijk. Daardoor kunt u met gemak ter plekke foto's van D-SLR-kwaliteit delen.

 

Het avontuur begint hier. Deze D-SLR van Nikon maakt deel uit van een uit te breiden fotografiesysteem dat met elke gebruiker meegroeit. Met de NIKKOR-objectieven, Speedlight-flitsers van Nikon en nog veel meer kunnen zij hun creatieve mogelijkheden uitbreiden.

Prijs en beschikbaarheid

De D3500+ AF-P 18-55VR Kit is vanaf 20 september 2018 te koop voor een consumentenadviesprijs van €539,- incl. BTW. De D3500+ 18-105VR Kit is vanaf 20 september 2018 te koop voor een consumentenadviesprijs van €689,- incl. BTW.

Download PDF
Download PDF
Over Nikon Nederland

Over Nikon

Nikon is een toonaangevende leverancier van beeldverwerkingsproducten en -services. De innovatieve optiektechnologie, van consumentencamera's tot professionele camera's en van objectieven tot systeemaccessoires, is het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring. Het merk wordt wereldwijd erkend vanwege het stellen van nieuwe standaarden voor ontwerp en prestaties, waarbij Nikon's revolutionaire systeemcamera's uit de Z-serie en NIKKOR Z-objectieven een nieuwe dimensie van optische kwaliteitskenmerken vertegenwoordigen.

Nikon zet zich in voor een toonaangevende beeldverwerkingscultuur en stelt enkele van de beste creatieve kunstenaars ter wereld in staat hun creatieve mogelijkheden te ontplooien door middel van het vertellen van visuele verhalen. Met de bekroonde apparatuur van Nikon kunnen fotografen en videografen hun creatieve visie op het hoogste niveau realiseren.