Nikon-producten bekroond met de 'iF Design Award 2018'

Nikon is verheugd te kunnen aankondigen dat drie producten binnen hun productcategorie de 'iF Design Award 2018' hebben ontvangen.

 

De winnende producten zijn:

Digitale SLR-camera: Nikon D850

De D850 is het nieuwste topmodel van Nikon en biedt full-frame fotografen de ultieme combinatie van resolutie, snelheid en lichtgevoeligheid. Het is een ideale camera voor fotografen die zonder uitzondering altijd geweldige beelden moeten leveren. De D850 blinkt uit op alle gebieden en is de perfecte camera voor professionele fotografen.

Digitale SLR-camera: Nikon D7500

De D7500 is een geavanceerde D-SLR-camera die veel van de innovaties van de gerenommeerde D500 in zich bergt, maar dan in een lichte, robuuste en minder dure body. Dankzij de beeldsensor met 20,9 miljoen pixels, de processor en het grote ISO-bereik is het een capabel en veelzijdig instrument in de handen van een gepassioneerde fotograaf.

Digitale compactcamera: COOLPIX W300

De COOLPIX W300 is een stevige digitale compactcamera die tot 30 m waterdicht is, schokbestendig is bij een val vanaf maximaal 2,4 m en bovendien geweldig presteert bij 4K UHD-filmopnamen. Deze robuuste camera is uitgerust met intuïtieve functies om actieopnamen te maken van activiteiten zoals wandelen, kamperen of skiën, maar is ook geschikt voor een dag op het strand.

De 'iF Design Awards' zijn prestigieuze wereldwijde ontwerponderscheidingen die worden gesponsord door iF International Forum Design GmbH. De onderscheidingen zijn ingedeeld in verschillende disciplines zoals product, communicatie en verpakking. Dit jaar werden meer dan 6400 inzendingen uit 54 landen beoordeeld door gerenommeerde, onafhankelijke experts.

Download PDF
Download PDF
Over Nikon Nederland

Over Nikon

Nikon is een toonaangevende leverancier van beeldverwerkingsproducten en -services. De innovatieve optiektechnologie, van consumentencamera's tot professionele camera's en van objectieven tot systeemaccessoires, is het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring. Het merk wordt wereldwijd erkend vanwege het stellen van nieuwe standaarden voor ontwerp en prestaties, waarbij Nikon's revolutionaire systeemcamera's uit de Z-serie en NIKKOR Z-objectieven een nieuwe dimensie van optische kwaliteitskenmerken vertegenwoordigen.

Nikon zet zich in voor een toonaangevende beeldverwerkingscultuur en stelt enkele van de beste creatieve kunstenaars ter wereld in staat hun creatieve mogelijkheden te ontplooien door middel van het vertellen van visuele verhalen. Met de bekroonde apparatuur van Nikon kunnen fotografen en videografen hun creatieve visie op het hoogste niveau realiseren.