Nikon D7500 wint EISA Award

Nikon kondigt met trots aan dat de D7500 is bekroond met de European Prosumer DSLR Camera 2017-2018 Award, uitgereikt door de EISA (European Imaging and Sound Association). Deze onderscheiding is een passend eerbetoon aan de innovatieve techniek en geweldige prestaties van de D7500.

Commentaar van de EISA over de Nikon D7500 – winnaar van de European Prosumer DSLR Camera 2017-2018 Award

De D7500 is een geavanceerde digitale spiegelreflexcamera die over veel innovatieve functies van de veelgeprezen Nikon D500 beschikt, verpakt in een lichtgewichte, robuuste en compacte camerabody. Dankzij zijn DX-formaat beeldsensor van 20,9 MP, Nikon’s EXPEED 5 processor en het grote ISO-bereik overgenomen van de D500, is de D7500 een capabele en veelzijdige camera voor iedere gepassioneerde fotograaf. Met een opnamesnelheid van 8 beelden per seconde en het bewezen 51-punts AF-systeem van Nikon is deze camera uiterst geschikt voor het vastleggen van snelle bewegingen. Dankzij de SnapBridge-technologie van Nikon kunnen beelden direct, continu en in real-time worden overgezet naar een smartapparaat.

De EISA is een uniek samenwerkingsverband van ongeveer 50 vooraanstaande vaktijdschriften op het gebied van fotografie, audio, video, homecinema, in-car en mobiele apparatuur. EISA bestaat momenteel uit leden afkomstig van meer dan 23 Europese landen en eert al langer dan 30 jaar de allerbeste consumentenproducten met de jaarlijkse EISA Awards. Kijk voor meer informatie op: www.eisa.eu.

 

 

Download PDF
Download PDF
Over Nikon Nederland

Over Nikon

Nikon is een toonaangevende leverancier van beeldverwerkingsproducten en -services. De innovatieve optiektechnologie, van consumentencamera's tot professionele camera's en van objectieven tot systeemaccessoires, is het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring. Het merk wordt wereldwijd erkend vanwege het stellen van nieuwe standaarden voor ontwerp en prestaties, waarbij Nikon's revolutionaire systeemcamera's uit de Z-serie en NIKKOR Z-objectieven een nieuwe dimensie van optische kwaliteitskenmerken vertegenwoordigen.

Nikon zet zich in voor een toonaangevende beeldverwerkingscultuur en stelt enkele van de beste creatieve kunstenaars ter wereld in staat hun creatieve mogelijkheden te ontplooien door middel van het vertellen van visuele verhalen. Met de bekroonde apparatuur van Nikon kunnen fotografen en videografen hun creatieve visie op het hoogste niveau realiseren.