Ontwikkeling van de Nikon D850 digitale SLR-camera

Nikon kondigt vandaag de ontwikkeling van de Nikon D850 aan. Naar deze volgende stap in de ontwikkeling van digitale SLR-camera's met full-frame, hoge resolutie en hoge snelheid werd reikhalzend uitgekeken.

 

De D850 wordt een formidabele camera voor aankomende en professionele fotografen en amateurs die geen concessies aan uitzonderlijke beeldkwaliteit en veelzijdigheid willen doen. De camera is zowel geschikt voor het vastleggen van landschappen, sport, mode en bruiloften als voor het maken van multimedia-inhoud.

 

De D850 is de opvolger van de D810, die alom wordt geprezen om zijn uitzonderlijk scherpe en heldere beelden, en rijke toonkenmerken. Deze krachtige nieuwe FX-formaat digitale SLR-camera is ontworpen met diverse nieuwe technologieën, kenmerken en prestatieverbeteringen. De verbeteringen zijn een direct resultaat van de feedback van gebruikers die het allerbeste van hun camera-apparatuur eisen.

 

De D850 overtreft de verwachtingen van het uitgebreide scala aan fotografen die naar hoge resolutie en hoge snelheid zoeken.

 

*Informatie over de release van dit product wordt op een later tijdstip aangekondigd.

Download PDF
Download PDF
Over Nikon Nederland

Nikon Nederland, Branch Office van Nikon Europe, is operationeel sinds 1 augustus 2006 en gevestigd in Amsterdam.