Jubileummodellen en -producten voor Nikon’s 100ste verjaardag nu verkrijgbaar!

Nikon kondigt met trots aan dat vanaf vandaag haar assortiment jubileummodellen en -producten ter gelegenheid van haar 100ste verjaardag op 25 juli 2017 verkrijgbaar is. De jubileummodellen en -producten kunnen tot en met 31 augustus 2017 besteld worden bij een selectief aantal officiële Nikon dealers. Een overzicht van de bijbehorende consumentenadviesprijzen inclusief BTW kan hieronder gevonden worden. Meer informatie over de diverse jubileummodellen en -producten vind je hier. Meer informatie over Nikon’s 100ste verjaardag zelf en een overzicht van erkende Nikon dealers kun je vinden op: http://www.nikon.nl/nl_NL/i-am-100-years-of-inspiration/.

*Bestelperiode, verkoopperiode en productprijzen verschillen per land of regio.

*Houd er rekening mee dat de levering van bestelde goederen enige tijd kan kosten, vooral wanneer er veel bestellingen worden ontvangen.

Download PDF
Download PDF
Over Nikon Nederland

Over Nikon

Nikon is een toonaangevende leverancier van beeldverwerkingsproducten en -services. De innovatieve optiektechnologie, van consumentencamera's tot professionele camera's en van objectieven tot systeemaccessoires, is het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring. Het merk wordt wereldwijd erkend vanwege het stellen van nieuwe standaarden voor ontwerp en prestaties, waarbij Nikon's revolutionaire systeemcamera's uit de Z-serie en NIKKOR Z-objectieven een nieuwe dimensie van optische kwaliteitskenmerken vertegenwoordigen.

Nikon zet zich in voor een toonaangevende beeldverwerkingscultuur en stelt enkele van de beste creatieve kunstenaars ter wereld in staat hun creatieve mogelijkheden te ontplooien door middel van het vertellen van visuele verhalen. Met de bekroonde apparatuur van Nikon kunnen fotografen en videografen hun creatieve visie op het hoogste niveau realiseren.