Vijf Nikon producten bekroond met “iF Design Award 2017”

Nikon kondigt met trots aan dat vijf van hun producten zijn onderscheiden met de “iF Design Award 2017” binnen de productdiscipline. De winnende producten zijn:

De “iF Design Awards”, gesponsord door iF International Forum Design GmbH, zijn al sinds 1953 wereldwijd erkende prijzen. De prijzen zijn een erkenning van alle aspecten van design, waaronder het design van het product, de communicatie en de verpakking. Dit jaar werden er maar liefst 5.500 producten uit 59 landen beoordeeld door gerenommeerde experts.

Download PDF
Download PDF
Over Nikon Nederland

Over Nikon

Nikon is een toonaangevende leverancier van beeldverwerkingsproducten en -services. De innovatieve optiektechnologie, van consumentencamera's tot professionele camera's en van objectieven tot systeemaccessoires, is het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring. Het merk wordt wereldwijd erkend vanwege het stellen van nieuwe standaarden voor ontwerp en prestaties, waarbij Nikon's revolutionaire systeemcamera's uit de Z-serie en NIKKOR Z-objectieven een nieuwe dimensie van optische kwaliteitskenmerken vertegenwoordigen.

Nikon zet zich in voor een toonaangevende beeldverwerkingscultuur en stelt enkele van de beste creatieve kunstenaars ter wereld in staat hun creatieve mogelijkheden te ontplooien door middel van het vertellen van visuele verhalen. Met de bekroonde apparatuur van Nikon kunnen fotografen en videografen hun creatieve visie op het hoogste niveau realiseren.