216686 nikon the open championship event  original 53a10e original 1467790076

Nikon viert haar nog altijd voortdurende steun aan The Open

Amsterdam, 6 juli 2016: Nikon viert vandaag haar langlopende steun aan The Open, het oudste internationale Major Championship in de golfsport, dat dit jaar van 15 tot en met 17 juli 2016 gehouden wordt.

 

Het 145e Open wordt dit jaar gehouden op de golfbaan van Royal Troon in Schotland, algemeen aanvaard als de meest veeleisende baan van alle voor het Championship in aanmerking komende golfbanen. Tijdens dit prestigieuze sportevenement strijden 's werelds beste golfers om de felbegeerde Claret Jug, die vorig jaar is gewonnen door Zach Johnson. Hij versloeg Louis Oosthuizen en Marc Leishman in een playoff van vier holes.

 

Voor enthousiaste golfers die hun spel naar een hoger plan willen tillen, zijn via de officiële Open Shop van Nikon de meest recente laserafstandsmeters en verrekijkers te verkrijgen, waaronder de stijlvolle en praktische ACULON W10, de PROSTAFF 7s, de COOLSHOT laserafstandsmeters en andere artikelen uit het Nikon Sport Optics-assortiment.

 

Matthieu van Vliet, Country Manager bij Nikon Nederland: “Nikon is zeer verheugd om het evenement ook dit jaar te mogen steunen, als Patron van het 145e Open, om haar naam te mogen verbinden aan een dermate prestigieus evenement en om daarbij samen te mogen werken met sommige van 's werelds beste sporters en sportfotografen. The Open geeft golfers van wereldklasse en professionele fotografen een platform om het evenement voor een wereldwijd publiek te kunnen vereeuwigen. De steun aan The Open blijft Nikon's belangrijkste sponsoringactiviteit en wij kijken ernaar uit om de aanwezigheid van ons merk op het evenement te maximaliseren en op te gaan in de actie.”

 

Wil je aanwezig zijn bij het 145e Open golftoernooi? Nikon geeft twee VIP-tickets weg, samen met 10 COOLSHOT 20 laserafstandsmeters via https://maketheshot.nikonlife.eu/.

Download PDF
Download PDF
Over Nikon Nederland

Nikon Nederland, Branch Office van Nikon France SAS, is operationeel sinds 1 augustus 2006 en gevestigd in Amsterdam.