Vakfotograaf kan voortaan professionele productlijn Nikon leasen

Nikon Nederland en Lease Factory starten samenwerking

Nikon Nederland en The Lease Factory kondigen een samenwerking aan waardoor Full Operational Lease van de professionele productlijn van Nikon mogelijk is. Deze vorm van leasen is volledig ontzorgend en inclusief service, garantie en verzekering.

Nikon Professional Lease is exclusief beschikbaar voor Nikon’s zakelijke gebruikersgroep, de leden van Nikon Professional Services (NPS) en sluit perfect aan bij de kernwaarden van NPS: Leerzaam, Handig, Behulpzaam en Zeker.

Leasen kan zeer gunstig zijn voor een onderneming of zelfstandig fotograaf, aangezien de financiële buffer beschikbaar blijft voor andere projecten. Grote investeringen worden weer mogelijk waardoor het voor een onderneming mogelijk is om verder te groeien.

Ervaringen door NPS in het veld hebben geleid tot een onderzoek onder vakfotografen. Daaruit bleek dat investeringen soms uitgesteld werden door allerlei oorzaken. Men nam zelf risico door zonder apparatuur verzekering te werken. Deze situatie gaf de aanleiding om na te denken hoe Nikon de NPS leden ter wille zou kunnen zijn om deze cirkel te doorbreken. Uit de “Behulpzaam” en “Zeker” gedachte van NPS kwam het plan om lease aan te bieden naar voren.

Verder onderzoek omtrent lease bleek zo succesvol dat Nikon een partner gezocht heeft om dit project van concept naar realiteit te brengen.

“Nikon begrijpt dat het soms lastig is voor fotografen om te blijven investeren in hun apparatuur. De technologie gaat steeds sneller, en bijblijven is soms financieel niet haalbaar. Door de apparatuur te leasen, ben je verzekerd van up-to-date materiaal, en blijf je concurrerend in de fotografie.„ Roeland Koene, NPS coördinator van Nikon Nederland
“In samenwerking met Nikon is er een mooi lease product ontwikkeld dat de professionele fotograaf geheel zal ontzorgen waar hij zich ook bevindt. Voor een All-in lease prijs heeft hij altijd de nieuwste apparatuur tot zijn beschikking zonder direct een grote investering te hoeven doen.„ Eelco Postma, TLF

Naast full operational lease zal ook financial lease worden aangeboden. Financial lease is een eenvoudiger vorm van lease die vergelijkbaar is met een banklening. Beide producten zijn zo ontwikkeld dat NPS leden maximaal profijt hebben van de fiscale voordelen van leasen.

Nikon Professional Lease zal beschikbaar zijn vanaf de verkoopstart van de nieuwe Nikon D5, welke gepland staat in maart 2016.

Binnenkort meer informatie over Nikon Professional Lease op: https://www.iamheretohelp.nl/zeker/index.php
Contactpersoon
Download PDF
Download PDF
Over Nikon Nederland

Nikon Nederland, Branch Office van Nikon France SAS, is operationeel sinds 1 augustus 2006 en gevestigd in Amsterdam.